Uw afspraak is gemaakt

Beste klant,

 

Wij hebben uw reparatie verzoek ontvangen en bedanken u voor het gestelde vertrouwen in ThePhoneBar. Wij zullen uw reparatie met de uiterste zorg uitvoeren. U ontvangt deze bevestiging tevens als e-mail.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen of mocht er iets tussen de afspraak komen, dan verzoeken wij u om ons dit tijdig aan te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

ThePhoneBar heeft privacy en veiligheid hoog in het vaandel en gaat daarom zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier  meer over uw privacy en veiligheid bij ThePhoneBar.

 

Indien het nodig is om de software van uw apparaat te updaten naar een nieuwere versie zullen wij altijd, in overleg met u, voor een oplossing zorgen als dit gevolgen kan hebben voor de gegevens op uw apparaat.

Wij zien u spoedig voor uw reparatie,

 

Bart namens ThePhoneBar.nl

Waar vindt u ons?

ThePhoneBar

Europaweg 8

9723AS Groningen

 

✆ 050-2112487

info@thephonebar.nl

ThePhoneBar is gevestigd aan de Europaweg 8 te Groningen in het voormalige Philips pand.


Onze ingang zit aan de kant van het Sontplein naast het Shell tankstation, hier kunt u het eerste uur gratis parkeren. Duurt uw reparatie langer dan een uur dan vergoedt ThePhoneBar uw parkeerkaartje.

 

Bij ons op kantoor heeft u de ruimte om tijdens de reparatie in alle rust verder te werken of onder het genot van een kopje koffie een tijdschrift te lezen.

 

Op slechts enkele honderden meters bevinden zich onder andere de Ikea, Mediamarkt, McDonalds, KFC. Het centrum van Groningen ligt op 1 km afstand en is prima per bus of te voet te bereiken.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op

Bel ons

0613431413 / 050-2112487

Ons adres

Europaweg 8, 9723AS Groningen

Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
10:00 – 17:00 uur

STUUR ONS GERUST EEN MAIL

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres(verplicht)

Uw bericht