ThePhoneBar

thephonebar wachtruimte

De klant staat bij ThePhoneBar voorop. Wij weten dat u niet graag uw toestel aan vreemden afstaat en uw geliefde toestel het liefst zo kort mogelijk kwijt bent.

ThePhoneBar voert 95% van alle reparatie binnen 30 minuten uit, of het nou gaat om een nieuw beeldscherm of het vervangen van een accu. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

 

U kunt bij ons terecht met al uw mobiele apparaten, of het nou gaat om een telefoon, tablet of laptop. Wij kunnen in onze werkplaats 99% van de reparaties voor u uitvoeren. Of het nou gaat om het vervangen van onderdelen of specialistische soldeer reparaties aan bijvoorbeeld het moederbord van uw apparaat.

 

ThePhoneBar heeft een comfortabele wachtruimte waar u tijdens het wachten kunt genieten van een kopje koffie, thee of limonade. Via de in de wachtruimte geplaatste televisie kunt u live met uw reparatie meekijken en ziet u precies wat er met uw toestel gebeurd. U kunt natuurlijk ook rustig een boek of tijdschrift lezen, aan het bureau zitten werken (wifi aanwezig) of een spelletje spelen met uw kind(eren).

Het is ook mogelijk om tijdens de reparatie een van de aanliggende winkels te bezoeken.

 

Onze 3 kernwaardes zijn:

De klant, de techniek & het milieu.

 

Lees hieronder meer over ons

ThePhoneBar voor al uw smartphone / iPhone, tablet / iPad en laptop reparaties in Groningen

Onze werkwijze

Het vervangen van bijvoorbeeld uw beeldscherm, accu, speakers en veel andere onderdelen kunnen wij direct voor u uitvoeren in onze werkplaats. Dankzij de beste kwaliteit vervangende onderdelen, het juiste gereedschap en onze ervaring is uw probleem bijna altijd binnen 30 minuten opgelost. Ook in het geval van bijvoorbeeld een beschadigd moederbord in uw apparaat kunnen wij u helpen. ThePhoneBar kan reparaties verrichten aan de meeste consumenten electronica zoals: Telefoons, tablets, laptops en macbooks, camera’s en audio/video apparatuur.

 

Bij ThePhoneBar kunnen wij zeer nauwkeurig soldeerwerk verrichten met onze micro soldeer apparatuur en de microscoop.Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld beschadigde moederborden herstellen, data recovery van beschadigde usb-sticks of het vervangen van kleine onderdelen op het moederbord zoals weerstanden, condensatoren en chips.

 

Voor het herstellen van waterschade demonteren wij eerst uw complete apparaat zodat alle aanslag bloot komt te liggen, vervolgens worden de aangetaste onderdelen zoals bijvoorbeeld het moederbord in een ultrasoon bad grondig gereinigd. Na een goede droogbeurt testen wij de onderdelen en worden deze grondig getest op eventuele kortsluiting of beschadigingen.

onderzoek werkruimte thephonebar groningen

Heeft u nog vragen?

Neem contact op

Bel ons

0613431413 / 050-2112487

Ons adres

Europaweg 8, 9723AS Groningen

Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
10:00 – 17:00 uur

STUUR ONS GERUST EEN MAIL

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres(verplicht)

Uw bericht